El pròxim curs del Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici abordarà el Dret d’Estrangeria en el ICALI

El pròxim 24 de maig, el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, impartirà el tercer dels cursos d’especialització per a advocats, d’accés i formació contínua per al Torn d’Ofici i l’assistència jurídica gratuïta, previstos en el seu calendari per a 2021.
En aquesta ocasió, es tracta d’un “Curs pràctic d’especialització en Dret d’Estrangeria”. Compost per un total de sis jornades, que es desenvoluparan al llarg de maig i juny, aquest curs, serà, igual que la resta dels previstos en el Cicle, de caràcter gratuït en estar subvencionat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.
L’activitat formativa tindrà lloc en aquesta ocasió en l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia d’Alacant (ICALI), i arrancarà el pròxim dia 24 a les 17 hores. La seua impartició serà en format en línia i podrà inscriure’s qualsevol advocat o advocada de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.
Aquesta primera sessió estarà moderada pel lletrat, Ignacio García Rodríguez, i la mateixa se centrarà en la ponència de l’advocada, Paula Elena Buendicho, qui analitzarà, entre altres qüestions relacionades amb la matèria, la normativa i drets fonamentals, l’entrada en el territori espanyol, la reagrupació familiar i la residència de menors.
Si vols consultar el programa complet del curs i fer la teua inscripció, pots accedir a través del següent enllaç:
Així mateix, pots accedir a tots els cursos programats consultant el nostre calendari formatiu: