El pròxim curs d’especialització del Torn d’Ofici tractarà les “Repercussions dels procediments penals, matrimonials i laborals en la situació administrativa del justiciable estranger”

Continua el Cicle d’Especialització del Torn d’Ofici d’enguany amb el curs pràctic de “Repercussions dels procediments penals, matrimonials i laborals en la situació administrativa del justiciable estranger”. En aquesta ocasió, el curs serà organitzat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València juntament amb el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats. El curs se celebrarà els pròxims 21 i 22 de maig.

Aquesta acció formativa s’emmarca en els cursos gratuïts d’accés/formació contínua per al torn d’ofici i l’assistència jurídica gratuïta, subvencionats per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. Cal destacar a més que a aquestes formacions es pot inscriure qualsevol advocat/a de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.

El curs s’impartirà en format en línia i presencial, el 21 de maig, en horari de 16 a 20h, i només en format en línia el 22 de maig, en el mateix horari.

La inauguració d’aquest curs serà de la mà de les diputades de la Junta de govern de l’ICAV, Lorena Benito i Mª Trinidad Piquer, els qui presentaran als ponents i el contingut de les dues jornades.

Es  tractaran assumptes clau en la matèria com les repercussions penals en estrangeria per al detingut, la incidència dels antecedents policials i penals en els expedients sancionadors tant de Règim ordinari com per a ciutadans de la UE,  l’article 89 del CP en relació a la substitució de la Presó per Expulsió i les repercussions laborals i familiars en estrangeria.

En definitiva, es comptarà amb grans experts en la matèria que posaran sobre la taula les claus per a aprofundir en el tema del curs en qüestió.

Així mateix, pots consultar el programa complet per a conéixer a cadascun dels ponents i la matèria que tractaran ací:

Programa Complet

El CVCA expedirà un diploma d’assistència als qui hagen assistit almenys al 80% de les hores impartides. Posteriorment, els vídeos seran pujats a la web del Consell, podent ser visionats per qualsevol lletrat, inscrit o no prèviament en el curs.

La inscripció presencial serà fins al 21 de maig a les 08.00 hores i l’en línia (limitada a 3000 assistents acceptats per ordre d’inscripció) estarà oberta fins a dues hores abans del començament del curs. Pots accedir a ella ací:

Inscripcions