El segon curs del Cicle d’especialització per al TO del CVCA analitzarà la “Segona oportunitat per a les persones físiques i beneficiaris de Justícia Gratuïta”

Dimecres que ve 5 de maig, tindrà lloc el segon dels cursos d’especialització per a advocats, d’accés i formació contínua per al Torn d’Ofici i l’assistència jurídica gratuïta, impartits pel Consell Valencià de Col·legis d’Advocats. Una nova activitat formativa que forma part del Cicle d’especialització, organitzat pel CVCA i subvencionat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.
El tema central d’aquesta nova jornada serà la “Segona oportunitat per a les persones físiques i beneficiaris de la Justícia Gratuïta” i, igual que la resta de cursos del Cicle, s’impartirà de manera totalment gratuïta, prèvia inscripció a través de la web del CVCA.
Aquesta segona sessió del programa tindrà lloc en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Castelló (ICACS), el 5 de maig entre les entre les 16.30 i les 19.30 hores. La jornada serà inaugurada pel president del CVCA, Agustín Ferrer. La seua impartició serà íntegrament en format en línia i podrà inscriure’s qualsevol advocat de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici. Aquesta serà la primera sessió d’aquest curs, el qual continuarà els dies 12, 19, 25 i 27 de maig.
Podeu consultar el programa complet i fer la inscripció, a través del següent enllaç:
També pots accedir a tots els cursos programats consultant el nostre calendari formatiu: