Els advocats de la Comunitat Valenciana poden aparcar per 2,50€ diaris en l’Umbracle gràcies al conveni entre el CVCA i CACSA

Vos recordem que seguix vigent el conveni firmat pel president del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, Juan José Tortajada, i el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, pel qual es garantix l’aplicació de condicions especials en el preu de l’aparcament als advocats col·legiats de tota la Comunitat Valenciana.

D’esta manera, els col·legiats dels Col·legis d’Advocats integrants del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA) : Alcoi, Alacant, Alzira, Castelló, Elx, Orihuela, Sueca i València, poden disfrutar d’una tarifa especial reduïda diària de 2,50€ en horari de dilluns a divendres, de 8:00h. a 17:00h. L’aparcament cedit és el conegut com Umbracle, ubicat dins del complex de Les Arts i les Ciències de València, en l’avinguda del professor López Piñero número 5. Els col·legiats hauran de presentar el carnet de col·legiat junt amb el DNI del titular en el centre de control situat en el propi pàrquing.

Este acord facilita per tant als advocats l’opció de poder aparcar el seu vehicle durant les visites a les instal·lacions de la Ciutat de la Justícia de València. Segons paraules del president del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, Juan José Tortajada, "la intenció és donar facilitats als advocats que s’han de desplaçar a la Ciutat de la Justícia i que no poden aparcar perquè no disposen de lloc, amb la perduda de temps que açò suposa. A més les condicions són molt avantatjoses si es comparen amb les habituals d’altres instal·lacions.

CONVENI SUBSCRIT AMB CACSA