Els lletrats i lletrades que van assistir als migrants de l’Aquarius reben distincions honorífiques

En el dia de hui s’ha publicat el Decret per mitjà del qual la Generalitat Valenciana imposarà distincions honorífiques als lletrats i les lletrades del Col·legi d’Advocats d’Alacant i del Col·legi d’Advocats de València que van assistir este estiu als migrants de l’AQUARIUS.

L’entrega es realitzarà demà dimarts 18 setembre, a les 12:00 h, en el Monestir de Sant Miquel dels Reis de València. A l’acte que s’emmarca dins del Dia de la Policia de la Generalitat Valenciana acudiran diverses autoritats entre les que es troba Ximo Puig, President de la Generalitat així com el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, A l’acte també acudixen la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, i el director general de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel.

A l’acte tambe asisitrán tant representants de les institucions valencianes així com un gran nombre dels lletrats i lletrades que van assistir en primera persona als migrants i per tant que van participar en l’operatiu “Esperanza del Mediterráneo” realitzat este passat estiu en el Port de València.