Gerardo Sánchez, de Dies de Cinema, presenta en ICALI Argentina, 1985

  • El Col·legi de l’Advocacia d’Alacant acull en col·laboració amb el Festival Internacional de Cinema d’Alacant la projecció de la pel·lícula, nominada a l’Oscar, i posterior col·loqui amb el director del reconegut programa d’RTVE.
  • L’esdeveniment tindrà lloc dilluns que ve 11 de desembre a les 17 hores i l’entrada és lliure i gratuïta limitada a l’aforament, prèvia inscripció.

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia d’Alacant (ICALI) en col·laboració amb el Festival Internacional de Cinema d’Alacant, acull dilluns que ve 11 de desembre, a les 17 hores, la projecció de la pel·lícula Argentina, 1985, nominada als premis Óscar en l’edició d’enguany.

A continuació, el director del programa d’RTVE, Gerardo Sánchez, dirigirà una xarra-col·loqui amb els assistents, acompanyat pel degà del ICALI, Fernando Candela Martínez, i el director del Festival, Vicente Seva.

L’entrada és lliure i gratuïta, limitada a l’aforament de la Sala d’actes del ICALI i prèvia inscripció en aquest enllaç: https://forms.office.com/e/jw4cma5uwq

Sinopsi de la pel·lícula

Inspirada en la història real del fiscal Julio *Strassera, Luis Moreno *Ocampo i el seu jove equip jurídic que es van atrevir a acusar, contra vent i marea, a contrarellotge i baix constant amenaça, als alts comandaments de la sagnant dictadura militar argentina (1976-1983) en l’anomenat Judici a les Juntes de mitjan anys 80. Una batalla de David contra *Goliat, amb els herois menys esperats.