I Concurs Escolar de Microrrelatos sobre Advocats

Amb el lema Què és un advocat per a tu? Què és una advocada per a ti?, la Mutualitat de l’Advocacia i el Consell Genera de l’Advocacia ha posat en marxa l’I Concurs Escolar de Microrrelatos sobre Advocats, amb motiu del X Aniversari del Concurs de Microrrelatos. D’esta manera, els estudiants espanyols d’entre 6 i 15 anys i molt especialment els fills dels col·legiats, puguen participar amb un text original i inèdit i una extensió màxima de 150 paraules.
 L’acció, naix amb la intenció és donar a conéixer la labor dels advocats entre els més jóvens i fer més pròxim per a ells el món de l’advocacia. A més, el concurs pretén fomentar la imaginació i l’afició per l’escriptura, implicant en este procés a col·legiats, les seues famílies i professors dels centres educatius.
La acción, nace con la intención es dar a conocer la labor de los abogados entre los más jóvenes y hacer más cercano para ellos el mundo de la abogacía. Además, el concurso pretende fomentar la imaginación y la afición por la escritura, implicando en este proceso a colegiados, sus familias y profesores de los centros educativos.

Tots els participants hauran de comptar amb l’autorització dels seus pares, mares o tutors legals, havent d’indicar les seues dades en el formulari d’inscripció. Els cinc guanyadors de cada una de les dos categories, – de 6 a 9 anys i de 10 a 15 anys- rebran un lot de llibres, una videoconsola portàtil o tablet, un diploma i un Pla Júnior d’Estalvi de la Mutualitat de l’Advocacia.

Tant les bases com el formulari per a enviar el relat poden trobar-se en http://escolar.microrrelatosabogados.com. Els relats seleccionats es publicaran, a més de en esta pàgina, en www.abogacia.es i www.mutualidadabogacia.com i en un llibre recopilatori d’esta I edició.