ICALI celebra la incorporació de set nous advocats i advocades

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia d’Alacant (ICALI) ha celebrat hui una nova Jura en la qual set lletrats i lletrades han fet oficial la seua incorporació a la institució. Es tracta del tercer acte de Jura consecutiu que el Col·legi ha organitzat, limitant l’aforament de la sala d’actes en compliment amb les mesures establides per les autoritats sanitàries en prevenció del Covid-19.

El vicedegà del ICALI, Ignacio Gally Muñoz, ha presidit l’acte de Jura, al qual han assistit també el magistrat de l’Audiència Provincial d’Alacant, Javier Martínez Marfil; el vicedegà de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors d’Alacant, Juan Carlos Olcina Fernández; el secretari del ICALI, Álvaro Campos Jiménez, i la presidenta de l’Agrupació de Joves Advocats del ICALI, Cristina Sirvent Alonso.

Els nous lletrats i lletrats que han jurat el seu càrrec són: Daniela Monalisa Aborsoaie, David Bertomeu Pérez, José Luis Galdon Caucelo, Javier Jornet Martín, Yasmina Perea El-Mahfoudi, Tanit Rodríguez de Felipe i Miguel Iván Vidal Palomares.