ICALI organitza una setmana d’activitats en totes les delegacions per a celebrar el Dia Europeu de la Mediació

El 21 de gener s’instal·laran taules informatives en els Palaus de Justícia d’Alacant, Villena, Elda, Novelda, Ibi, Sant Vicent del Raspeig, Benidorm i Dénia.

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia d’Alacant (ICALI) ha decidit ampliar la celebració del Dia Europeu de la Mediació i organitzar diferents esdeveniments en totes les delegacions del Col·legi durant la setmana vinent.

El dimarts 21 de gener, Dia Europeu de la Mediació, s’instal·laran taules informatives en els Palaus de Justícia d’Alacant, Villena, Elda, Novelda, Sant Vicent del Raspeig, Ibi, Benidorm i Dénia, en la qual els membres de l’Institut de Mediació del ICALI (IMICALI) donaran a conéixer tant a la ciutadania com als professionals de l’advocacia i la judicatura els avantatges de la mediació com a mètode alternatiu a la resolució de conflictes.

Aquesta activitat es complementarà amb una jornada pràctica conformada per dues taules redones: “Panorama legal de la mediació: Mediació a l’abast de tots els ciutadans, Justícia gratuïta i mediació” i “Mediació i Coordinació de criança, diferències essencials”. A continuació, els alumnes i alumnes del Curs de Mediació Familiar exposaran els treballs realitzats després d’aquesta formació especialitzada.

A Alacant tindrà lloc el mateix dimarts 21, a partir de les 16.30 hores, i, posteriorment, es durà a terme un acte en el qual es reconeixerà el treball dels mediadors i mediadores que han desenvolupat la seua labor en el Servei de Mediació Intrajudicial Familiar, que compleix aquest 2020 el seu desé aniversari.

La jornada pràctica tindrà lloc a més en les seus del ICALI a Villena el 22 de gener de 17 a 19 hores i en les seus de Benidorm, Dénia, Elda i Novelda, el dia 23 de gener de 17 a 19 hores.