Inscriu-te ja a la pròxim curs sobre “drets fonamentals, persones vulnerables i entorn digital” del cicle d’especialització del Torn d’Ofici

Continuen les accions formatives emmarcades en els cursos gratuïts d’accés i formació contínua per al torn d’ofici i l’assistència jurídica gratuïta, impartides pels col·legis de l’advocacia de la Comunitat Valenciana. El pròxim curs analitzarà els “drets fonamentals, persones vulnerables i entorn digital”, i serà organitzat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Oriola (ICAO), conjuntament amb el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats.

La formació, que s’impartirà de manera en línia exclusivament, tindrà lloc els dies 8 i 9 de novembre, en horari de 16.30 a 20.00 hores.

En estes dues jornades formatives s’analitzaran matèries com la regulació de la Intel·ligència Artificial i la necessitat de marcs ètics i jurídics, el dret al testament digital, les persones vulnerables en relació a la tecnologia, la protecció de dades i el comerç electrònic o les exigències per a l’obtenció i pràctica de la prova digital. Per a això, es comptarà amb destacats docents especialitzats en dret, procedents de diverses universitats de la Comunitat Valenciana.

Estos cursos estan subvencionats per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. Però, volem recordar que l’accés a aquestes formacions es troba obert a qualsevol advocat/a de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.

Es recorda, a més, que el CVCA expedirà un diploma d’assistència als qui hagen assistit almenys al 80% de les hores impartides. Posteriorment, els vídeos seran pujats a la web del Consell, podent ser visionats per qualsevol lletrat, inscrit o no prèviament en el curs.

La inscripció en línia (limitada a 3000 assistents acceptats per ordre d’inscripció) estarà oberta fins a dues hores abans del començament del curs. Pots accedir a ella ací:

Inscripció En línia

Si vols consultar el programa complet del curs pots fer-lo en este enllaç:

Programa Complet