Ja pots planificar els pròxims cursos del Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici que es reprendran al setembre

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats reprendrà a la volta de l’estiu els cursos emmarcats en el Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici, organitzat pel propi consell i subvencionat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.

Aprofita el mes de setembre per a formar-te i organitza ja la teua agenda amb les següents formacions:

CURSE «EL MALTRACTAMENT ANIMAL EN EL NOU CODI PENAL; NOU RÈGIM JURÍDIC DELS ANIMALS EN LA JURISDICCIÓ CIVIL.»

El curs s’impartirà de manera en línia al llarg de dues jornades, el 5 i el 7 de setembre.

«CURS SOBRE TRÀFIC DE PERSONES TRÀFIC»

Tres jornades presencials en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València que tindran lloc el 12, 13, 19 i 20 de setembre, que també es podran seguir per Streaming.

«CURS SOBRE DRETS I PLANIFICACIÓ EN EL PROCÉS D’ATENCIÓ AL FINAL DE LA VIDA.»

Aquest curs es desenvoluparà en un sol dia, el 14 de setembre, presencialment en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, que també l’emetrà per Streaming.

CURSE «IGUALTAT MÉS QUE UN PLA.»

El curs s’impartirà de manera en línia al llarg de dues jornades, el 25 de setembre.

CURSE «ADVOCACIA I JURISDICCIÓ DE MENORS. NOUS FENÒMENS DELICTIUS I ANÀLISIS DE LES ÚLTIMES REFORMES OPERADES EN LA L.O. DE LA RESPONSABILITAT PENAL DELS MENORS.»

El curs s’impartirà de manera en línia al llarg de dues jornades, el 26, 27 i 28 de setembre.

A tots aquests cursos es podran inscriure gratuïtament qualsevol advocat de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici. Es recorda, a més, que el CVCA expedirà un diploma d’assistència als qui hagen assistit almenys al 80% de les hores impartides. Posteriorment, els vídeos seran pujats a la web del Consell, podent ser visionats per qualsevol lletrat.

D’altra banda, fins que arribe el mes de setembre, recorda que pots visionar els enregistraments de manera oberta i gratuïta dels cursos anteriors tant en el canal de YouTube del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats com en la pròpia pàgina del CVCA en aquest enllaç, independentment d’haver-te inscrit o no prèviament en el curs.