Justícia posa en marxa l’Agenda Electrònica per a la consulta ‘online’ de compareixences, vistes o judicis en els òrgans judicials valencians

es d’aquest dimarts, 1 de desembre, està operativa l’aplicació Agenda Electrònica Programada d’Assenyalaments que ha posat en marxa la Conselleria de Justícia, Interior i Funció Pública i que permet la consulta ‘online’ de judicis, vistes o compareixences en els òrgans judicials valencians.
El servei ja està disponible en la web de la Seu Judicial Electrònica i es pot accedir a través dels apartats de ciutadania i de professionals. Una vegada dins d’aquests apartats, cal fer clic en ‘serveis’, on figura l’accés a l’Agenda electrònica programada d’assenyalaments.
L’Agenda és una aplicació web destinada a la gestió d’assenyalaments (com a judicis, vistes, compareixences) i altres tipus d’anotacions que facilita als òrgans judicials el control dels diferents moments processals, necessari per a l’adequada tramitació dels procediments judicials. Al mateix temps, permet a la ciutadania conéixer l’estat dels assenyalaments mitjançant la seua publicació a través de la Seu Judicial Electrònica, i garanteix el dret fonamental de publicitat de les actuacions judicials.
En els pròxims dies, l’aplicació estarà disponible també per al seu ús en dispositius mòbils sota el nom de Caova. Accedeix ara a través de l’enllaç que us deixem a continuació: