Justícia posa en marxa tres nous jutjats en València i Alacant

La Conselleria de Justícia i Administració Pública ha posat en funcionament tres nous jutjats, el Mercantil nombre 4 i del Social nombre 18 de València i el jutjat de primera Instància número 13 d’Alacant, que començaran els seus treballs en breu.

Els tres jutjats van ser aprovats pel Consell de Ministres per a la Comunitat Valenciana el passat 13 d’octubre de 2017 i havien de posar-se en marxa al llarg d’enguany, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

El jutjat de Primera Instància número 13 d’Alacant s’ubica en un local del carrer dels Dos-cents de la capital alacantina i comptarà amb una plantilla de 10 funcionaris (4 gestors, 5 tramitadors i un auxili) .

Una vegada es finalitze la instal·lació d’este jutjat començarà el trasllat al mateix edifici dels jutjats número 8 i número 10 de família que en l’actualitat es troben Al Palau de Benalúa.

Per la seua banda, els jutjats Mercantil nombre 4 i del Social nombre 18 de València s’ubiquen de forma provisional en la segona planta de la Ciutat de la Justícia, junt amb l’Audiència Provincial.

En este espai van estar fins esta setmana els jutjats de Primera Instància número 1, 2, 3, i 4 que van resultar directament afectats pel foc del passat mes de setembre, i que ja han tornat a la seua localització original i estan desenrotllant les seues tasques amb normalitat.

Els tres jutjats compten amb una plantilla de 27 noves persones funcionàries entre gestors i tramitadors processals, així com els auxilis judicials.

Estes persones prendran possessió demà dilluns i, a partir d’eixe moment, començaran a desenrotllar les seues funcions en els seus respectius òrgans judicials.”Justícia posa en marxa tres nous jutjats en València i Alacant”