La Igualtat de gènere centra la XIX Edició del Premi Drets Humans del CGAE

El Consell General de l’Advocacia Espanyola, a través de la Fundació Advocacia Espanyola, ha obert el termini de presentació de candidatures per a la XIX Edició dels Premis Drets Humans.

En esta edició, la Iluita per la igualtat de gènere centrarà tota la convocatòria de 2017. En este sentit, totes les categories d’estos premis -Persona, Institució i Mitjans de Comunicació- hauran de referir-se a la lluita per la igualtat de gènere en qualsevol dels àmbits on existisca desigualtat i discriminació per raó de sexe. Fins al 30 de juny està obert el termini per a presentar les candidatures.

Poden optar a estos guardons totes les persones o institucions relacionades amb el món del dret. Una vegada finalitzat el termini i deliberat el jurat, els premis Drets Humans atorgats pel CGAE s’entregaran durant l’acte d’exaltació dels Drets Humans que tots els anys convoca este Consell amb motiu de la celebració de la Conferència Anual de l’Advocacia.

Entre els premiats en anys anteriors figuren l’Equip Olímpic de Refugiats dels Jocs de Río 2016, Ibrahim al Hussein, Women´s Enllaç Worldwide, el Pare Jaime Garralda, fundador d’Horitzons Oberts, la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR) , el patró i la tripulació del pesquer “Francisco i Catalina”, Amnistia Internacional, Vicente Ferrer, els exdefensors del Poble, Fernando Álvarez de Miranda i Joaquín Ruiz-Giménez, els periodistes Yolanda Álvarez (El Mundo), Mónica Bernabé (El Mundo), Angels Barceló (SER) , entre un llarg etcètera.

Si voleu participar en aquesta Edició dels premis, només heu de fer clic al següen enllaç.

XIX EDICIÓ DELS PREMIS DRETS HUMANS DEL CGAE