La nostra web, un reflex del que som, una finestra al CVCA

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, en la seua aposta per les noves tecnologies i per pujar-se al carro de la tendència 3.0 fa una clara aposta per les noves tecnologies. No només estem presents en les xarxes socials més rellevants, sinó que també busquem el nostre lloc en el ciberespai a través de la nostra pàgina web.

Des del principi, l’objectiu de la web del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats ha sigut oferir al ciutadà una finestra oberta a descobrir esta institució, la seua història, els seus projectes i el seu dia a dia.

Per a això s’ha configurat una web molt intuïtiva i que busca mantindre la professionalitat i l’esperit de la nostra institució. Davant d’estes premisses, i amb doble versió tant en castellà com en valencià, l’usuari pot trobar en cvca.es una pàgina web molt intuïtiva que li portarà a resoldre qualsevol dubte sobre el Col·legi Valencià de Col·legis d’Advocats.

En este sentit, la web disposa d’un apartat d’informació institucional en què es dóna a conéixer la història del CVCA, el seu president, l’estructura organitzativa, així com els estatuts o tots els col·legis que formen part d’esta institució.

També podreu accedir a l’apartat de formació on consten propostes de cursos i conferències; els diferents convenis, circulars i tota la informació sobre el torn d’ofici, també està disponible en la pàgina web.

A més, no deixeu de seguir el nostre apartat de notícies en què vos comptem les últimes novetats respecte al que succeïx no sols al Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, sinó també al món de l’advocacia en general.

Des del CVCA treballem dia a dia per millorar els nostres servicis i la informació que vos oferim en la nostra pàgina web, així que… no deixeu de seguir-nos en www.cvca.es