La RAVJL inicia la seua activitat amb la primera sessió de Junta de Govern de l’any 2020

Els membres de la Junta de Govern de la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació (RAVJL) es van reunir el passat trenta de gener en la qual va ser la primera sessió de Junta de la institució celebrada en 2020. La presidenta de l’Acadèmia, Auxiliadora Borja, va rebre als membres de Junta en la seu de la corporació, situada en la Plaça de Tetúan, 16.
La trobada va comptar amb la presència del vicepresident 1r de l’Acadèmia, Miguel Guillot, el vicepresident 2n, Francisco Real, el tresorer, Jose Luis Martínez, i el secretari de la Junta de Govern, Antonio Sotillo, excusant la seua assistència per motius laborals el bibliotecari, Vicente Dominguez. Durant la sessió, es van tractar temes relatius a les accions formatives que habitualment duu a terme l’Acadèmia, prestant especial atenció a la pròxima edició del Cicle de Conferències, que cada any organitza la institució sobre temes d’actualitat jurídica.
Coincidint amb l’últim ple de la RAVJL, el mes de novembre passat, la presidenta, va presentar la memòria anual fins a tal data sobre l’activitat desenvolupada per la institució al llarg de 2019. La Memòria completa serà presentada, així mateix, en la pròxima sessió pública del ple de l’Acadèmia, tal com s’estableix en els estatuts de la corporació.