La Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació rep al nou acadèmic Francisco de Paula Blasco Gascó

Francisco de Paula Blasco Gascó va ser apadrinat per Francisco Real de Cuenca

Francisco de Paula Blasco entra a formar part de la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació com a acadèmic de número. Durant l’acte d’ingrés, el President de l’Acadèmia, Rafael Bonmatí, va saludar i va donar la benvinguda a les autoritats i resta d’assistents. A açò va seguir la lectura de l’acord de sessió del Ple de la RAVJL, per part del Secretari de l’Acadèmia, en el que consta el nomenament. Segons este acord Francisco de Paula Gascó és cridat a formar part de la RAVJL “en atenció als mèrits que concorren en la trajectòria professional com a jurista, i acadèmica com a catedràtic de dret civil de la Universitat de València”.

A continuació, el nou acadèmic va entrar en la sala acompanyat del seu padrí, el també acadèmic i exDegà de l’ICAV, Francisco Real de Cuenca, per a posteriorment, rebre la medalla d’Acadèmic de mans de Rafael Bonmatí.

Finalment, Francisco de Paula Blasco, va pronunciar el seu discurs “Nul·litat i nul·litats: Eficàcia de l’acte jurídic Contra Legem. L’encarregat de llegir la contestació va ser el President de l’Acadèmia, qui prèviament li va donar la benvinguda a l’Acadèmia.

A l’esdeveniment, que va tindre lloc en La Sala d’Actes de l’ICAV, van assistir el Tinent Fiscal de la Fiscalia, Gonzalo López Ebri; la Fiscal En Cap de la Fiscalia Provincial de València, Teresa Gisbert Jordá; la Degana Autonòmica del Col·legi de Registradors, Begoña Longas Pastor; la Degana de la Facultat de Dret UV, Mª Elena Olmos Ortega; el Degà del Col·legi de Notaris de València, Francisco Cantells Viñals; els Acadèmics de la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació i la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València.

A continuació l’enllaç a la web de la RAVJL en la que es poden trobar els discursos dels acadèmics:

ACADÈMICS QUE HAN PRES POSSESSIÓ I ELS SEUS DISCURSOS