“La Tira de Comptar: Anàlisi d’aquesta figura contractual de productes de proximitat”, en la pròxima jornada organitzada per l’ICAV en col·laboració amb el CVCA

Aquest dijous 9 de setembre, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València (ICAV), acollirà el seminari que porta per títol “La Tira de Comptar: Anàlisi d’aquesta figura contractual de productes de proximitat”. Una nova activitat formativa, organitzada per l’ICAV juntament amb el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, que s’impartirà de manera gratuïta, en estar subvencionada per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.
La sessió, que tindrà lloc en horari de vesprada, entre les 17.00 i les 18.30 hores, tractarà d’analitzar la Tira de Comptar, que actualment es desenvolupa en la venda de productes de proximitat, i que es tracta d’una figura que data de l’època foral. L’anàlisi es durà a terme mitjançant la ponència de la professora titular de Dret Civil en la Universitat Politècnica i advocada de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, Francisca Ramón Fernández.
Els interessats a participar en la jornada hauran de realitzar la seua inscripció, indicant la modalitat triada, ja siga presencial o streaming, a través de la pàgina web de l’ICAV, o bé fent clic en el següent enllaç, on també és possible consultar el programa complet del curs: