La XIX Edició dels Premis Drets Humans amplia termini per a presentar candidatures

El Consell General de l’Advocacia Espanyola, a través de la Fundació Advocacia Espanyola, ha ampliat el termini de presentació de candidatures per a la XIX Edició dels Premis Drets Humans.

En esta edició, la Iluita per la igualtat de gènere centrarà tota la convocatòria de 2017. En este sentit, totes les categories d’estos premis -Persona, Institució i Mitjà de Comunicació- hauran de referir-se a la lluita per la igualtat de gènere en qualsevol dels àmbits on existisca desigualtat i discriminació per raó de sexe.

Inicialment el termini per a presentar candidatures era fins al 30 de juny, si bé, des del Consell General de l’Advocacia han decidit ampliar el termini fins al pròxim 21 de juliol. Les dites candidatures es poden presentar a través del formulari allotjat en www.abogacia.es, on també poden consultar-se les bases.

Una vegada finalitzat el termini i deliberat el jurat, els premis Drets Humans atorgats pel CGAE s’entregaran durant l’acte d’exaltació dels Drets Humans que tots els anys convoca este Consell amb motiu de la celebració de la Conferència Anual de l’Advocacia.

Els premis, que s’entreguen a una Persona, a una Institució i a un Periodista o Mitjà de Comunicació, s’entregaran en el marc d’un acte solemne del Consell General de l’Advocacia Espanyola.

Entre els premiats en anys anteriors figuren l’Equip Olímpic de Refugiats dels Jocs de Río 2016, Ibrahim al Hussein, Women´s Link Worldwide, el Pare Jaime Garralda, fundador d’Horitzons Oberts, la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR) , el patró i la tripulació del pesquer “Francisco i Catalina”, Amnistia Internacional, Vicente Ferrer, els exdefensors del Poble, Fernando Álvarez de Miranda i Joaquín Ruiz-Giménez, els periodistes Violant Álvarez (El Món), Mónica Bernabé (El Món) , Angels Barceló (SER) , entre un llarg etcètera.

Les bases i tota la informació del premi estan en www.abogacia.es. Des d’ací es poden enviar les candidatures:

XIX PREMIS DRETS HUMANS FUNDACIÓ ADVOCACIA