L’Advocacia de la Comunitat Valenciana renova el conveni amb CACSA que permet aparcar per 2,5 € en el Umbracle

El president del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, Agustín Ferrer, i el director general de la Ciutat dels Arts i els Cièncias, Enrique Vidal, han renovat el Conveni de col·laboració que garanteix l’aplicació de condicions especials en el preu de l’aparcament als advocats i advocades col·legiats de tota la Comunitat Valenciana. 
D’aquesta manera, els col·legiats dels Col·legis d’Advocats integrants del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA): Alcoi, Alacant, Alzira, Castelló, Elx, Orihuela, Sueca i València, poden continuar beneficiant-se de la tarifa especial reduïda diària de 2,50 euros, en horari de dilluns a divendres laborables, de 8.00 a 17.00 hores. L’aparcament cedit és el conegut com Umbracle, situat dins del complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en l’Avinguda del Professor López Piñero, número 5. Com s’ha realitzat fins al moment, els lletrats i lletrades hauran de presentar el carnet de col·legiat juntament amb el DNI del titular en el centre de control situat en el propi pàrquing, per a ser beneficiaris del descompte.
Aquest acord facilita, per tant, a l’advocacia valenciana l’opció de poder aparcar el seu vehicle durant les visites a les instal·lacions de la Ciutat de la Justícia de València. Segons afirma el president del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, Agustín Ferrer, “d’aquesta manera atallem un dels principals problemes amb el qual es troben els companyes quan han d’anar a treballar a la Ciutat de la Justícia, que no és un altre que l’aglomeració de vehicles que es produeix en horari laboral i que no permet aparcar, amb la conseqüent pèrdua de temps que això suposa”.
El director general de la Ciutat dels Arts i els Cièncias, Enrique Vidal, assegura per part seua, “volem seguir aquesta col·laboració i facilitar el seu important treball, a més que la Ciutat de les Arts i les Ciències, com a empresa pública de la Generalitat Valenciana, entén com una responsabilitat social oferir el seu espai i ubicació al costat de la Ciutat de la Justícia a aquest col·lectiu, en els termes més avantatjosos possibles i donar-los aquest servei que és en benefici de tota la societat».
El Conveni té una vigència d’un any, amb l’objectiu de continuar prorrogant-lo en un futur per a poder continuar millorant la comoditat i el dia a dia dels professionals valencians de l’advocacia.