Les Xarxes Socials del CVCA, camí d’un any de vida

En este temps de camí pel ciberespai, les Xarxes Socials del CVCA han complit amb èxit els objectius marcats en el pla estratègic de mitjans digitals.

Nascudes amb la finalitat primordial d’estar en contacte amb els col·legiats de tots els Col·legis d’Advocats de la Comunitat Valenciana i la seua comunitat legal, però també amb la societat en general, a més han donat visibilitat a tota l’activitat del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats. Una cosa essencial de cara a la societat i que posa en valor els servicis que oferixen els nostres Col·legis.

La nostra activitat en el ciberespai es plasma a través de dos Xarxes Socials: Twitter, i Google+, aportant cada una d’elles un valor determinat. Twitter per la seua immediatesa ha demostrat ser el millor canal de notícies tant del Consell com de l’actualitat jurídica de la Comunitat Valenciana i Nacional. En esta Xarxa, intentem mantindre als col·legiats i a les persones interessades en el sector, informades i al dia de l’actualitat jurídica. Google+ aporta, com esperàvem, continguts de temàtica general, enfocada a la ciutadania.

La presència en la societat del CVCA es referma dia a dia a través de les RRSS.

Vos animem a continuar participant!

TWITTER CVCA

GOOGLE+ CVCA