L’ètica aplicada a l’exercici de l’advocacia, pròxima formació del CVCA al costat de l’ICAV

Ja pots inscriure’t al nou curs emmarcat en el cicle d’accés i formació contínua per al torn d’ofici, organitzat per l’ICAV juntament amb el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA), que en esta ocasió sotmetrà a anàlisi la “Ètica aplicada a l’exercici de l’advocacia. Especial referència al torn d’ofici”, amb destacats experts en la matèria.

La formació tindrà lloc el pròxim 23 d’octubre, i es podrà seguir tant de manera presencial en la sala d’actes del col·legi, com per streaming.

La presentació del curs estarà a càrrec de Trinidad Piquer, diputada 11ª de la Junta de govern de l’ICAV, i María Fuster, lletrada del col·legi i coordinadora del curs. Ambdues, donaran pas a la ponència principal de la vesprada que explorarà la relació entre l’ètica i el dret, així com entre l’ètica i la deontologia. Per a això, es comptarà amb la filòsofa, professora universitària i investigadora, Begoña Maestre, que oferirà una visió detallada d’este assumpte.

Posteriorment, la jornada es tancarà amb la celebració d’una taula redona en la qual es reflexionarà i debatrà sobre casos reals que involucren qüestions ètiques en l’advocacia. Així, compondran la taula José Vicente Ferrer, diputat 5º de la Junta de govern i coordinador del departament de deontologia de l’ICAV; la coordinadora del curs, María Fuster;  Susana Sanchis, advocada en administració pública; Teresa Díez-Picazo, assessora jurídica d’empresa; Ana Cal, advocada penalista i  Juan Brotons advocat del torn d’ofici.

Esta acció formativa proporcionarà als advocats i advocades les eines necessàries per a abordar qüestions ètiques en la seua pràctica diària, donada la importància que posseeix la deontologia en l’exercici de l’advocacia, i, especialment, en el torn d’ofici.

Per a totes aquelles persones interessades a inscriure’s al curs, podran fer-lo en els següents enllaços, fins al 23 d’octubre a les 08.00 hores.

INSCRIPCIÓ PRESENCIAL – CURS ÈTICA I TORN D’OFICI

INSCRIPCIÓ STREAMING – CURS ÈTICA I TORN D’OFICI

Pots consultar el programa complet ací:

PROGRAMA – CURS D’ÈTICA I TORN D’OFICI