“L’Eutanàsia. Qüestions ètiques i jurídiques”, tema central de la segona ponència del Cicle de Conferències de la RAVJL

El pròxim 4 de març tindrà lloc la segona ponència del Cicle de Conferències de la RAVJL, com a part del programa previst per a aquesta edició. La conferència estarà centrada en l’anàlisi de les qüestions ètiques i jurídiques de l’Eutanàsia i serà impartida pel catedràtic de Filosofia Moral de la Universitat de València i director de la Universitat Menéndez Pelayo, Agustín Domingo, i el catedràtic emèrit de Dret Penal de la UV i ex director de l’Institut de Criminologia i Ciències Penals, Enrique Orts. L’exposició serà moderada per l’acadèmic de la RAVJL, Francisco de P. Blasco Gascó.
La conferència gratuïta, es desenvoluparà en paral·lel de manera en línia i presencial en la sala d’actes de l’ICAV -on està situada la seu de l’Acadèmia- a partir de les 19 hores. Aquells col·legiats i col·legiades interessats a participar poden efectuar la seua inscripció en línia, de forma totalment gratuïta, a través de la pàgina web de l’ICAV, accedint a l’apartat d’Oferta Formativa, o bé fent clic en l’enllaç que us deixem a continuació.
Si en realitzar la matriculació, no es rep el correu electrònic que confirma la inscripció, és aconsellable contactar via telefònica amb el Departament de Formació de l’ICAV, per a confirmar que la matriculació s’ha dut a terme de manera correcta.
Fes la teua inscripció ara fent clic en el següent enllaç: