L’ICA Sueca reconeix els lletrats amb més de 25 anys de trajectòria i homenatja el degà dels juristes catalans

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca ha celebrat el seu entrega de reconeixements. Per primera vegada en els seus 175 anys d’existència, l’ICA Sueca ha celebrat la cerimònia fora de la seua localitat. La localitat veïna de Cullera ha sigut el lloc triat per a homenatjar els lletrats amb més de 25 anys de trajectòria i al degà dels juristes catalans.

Durant l’acte organitzat pel Col·legi d’Advocats de Sueca i al que va assistir el president del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, Juan José Tortajada, i el degà dels advocats de la comarca, Jesús Salvador Muñoz Carrasquer, es va celebrar la jura dels 22 nous lletrats. Així mateix van rebre reconeixement els 6 lletrats d’ICA Sueca que complien 25 anys d’antiguitat en el desenrotllament de les seues funcions com a advocats.

En l’acte també es va entregar la màxima distinció en reconeixement a tota la seua trajectòria professional al degà dels juristes de Catalunya, Carles McCragh. També va prendre jurament com a diputada primera de la junta de govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca la lletrada Beatriz Gomar Grau, i es va homenatjar Antonio Bru, veí de Cullera i considerat un dels advocats amb major prestigi de la comarca.