L’ICAV acollirà un nou “Curs autonòmic de Violència de Gènere” del Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici del CVCA

Demà 21 de setembre, donarà principi un nou curs impartit pel Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, d’accés i formació contínua per al Torn d’Ofici i l’assistència jurídica gratuïta. En aquesta ocasió, es tracta del “Curs autonòmic de violència de gènere”, les jornades previstes del qual es desenvoluparan en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València. Com és habitual, el curs és de caràcter gratuït, en estar subvencionat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.
L’activitat formativa arrancarà a les 16 hores i serà inaugurada per la presidenta del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, Ángela Coquillat Vicente. Aquesta primera sessió estarà centrada en les ponències dels magistrats de la Sala Segona, penal del Tribunal Suprem, Julián Artemio Sánchez Melgar i Antonio del Moral García, respectivament. A continuació, tindran lloc les intervencions de la fiscal de Sala del TS i presidenta del Secretariat de la Unió Progressista de Fiscals, Teresa Peramato Martín, i l’advocada ICAV especialista en Violència Domèstica i de Gènere, Beatriz Pascual Huerta.
El curs està format per un total de tres sessions, que es desenvoluparan, a més del dia 21, els dies 22 i 28 de setembre en horari de vesprada. La seua impartició serà en format en línia i presencial, i pot inscriure’s qualsevol advocat o advocada de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici. Si vols consultar el programa complet del curs i fer la teua inscripció, pots accedir a través del següent enllaç:
Així mateix, pots accedir a tots els cursos programats consultant el nostre calendari formatiu: