Mª Carmen Pérez, ex presidenta del CVCA, elegida membre del CJC

El ple de Les Corts Valencianes ha triat hui, 28 de setembre de 2017, als tres membres que li correspon designar per al Consell Jurídic Consultiu (CJC).

Els consellers triats per Les Corts són l’advocat Enrique Fliquete, que ja era conseller, el catedràtic de Dret Penal de la Universitat de València Joan Carles Carbonell i l’advocada María del Carmen Pérez (presentada per Ciutadans) .

Des del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats es vol donar l’enhorabona als tres triats i, especialment, a María del Carme Pérez Trenca’ls, primera dona degana d’un Col·legi d’Advocats de la Comunitat Valenciana, en este cas Elx, així com la primera president d’este Consell, de 2009 a 2011, sent membre del mateix des de 2006 fins fa uns mesos, en que va passar a formar part del Consell General de l’Advocacia Espanyola.

La vàlua personal i professional d’esta lletrada, així com el seu compromís amb la ciutadania i l’advocacia, li fan àmpliament mereixedora d’un lloc que, sens dubte, exercirà amb rigor i responsabilitat.