Mantente al dia de tota l’actualitat de la professió a través del podcast de l’Advocacia Espanyola

El Consell General de l’Advocacia Espanyola (CGAE) ha posat en marxa el projecte “Podcast Advocacia”, a través del qual és. possible conéixer l’actualitat de la professió mitjançant aquest format d’àudio que ja està disponible en els perfils del CGAE en ivoox, spotify, iTunes o Google Podcast, sota el títol “Actualitat Advocacia”.
Entre els continguts que es poden trobar, es troba l’espai setmanal d’informació sobre la professió que es difon a través de l’emissora Capital Ràdio. Cada dilluns a les 13.00 hores, dins del programa “Avantatge Legal”, es resumeix tota l’actualitat dels últims set dies relacionada amb el Consell General de l’Advocacia, els Col·legis d’Advocats i altres notícies de l’àmbit jurídic.
En aquest sentit, ja han sigut abordats en aquests primers espais de “L’Actualitat setmanal de l’Advocacia” en la ràdio, alguns temes d’interés com la conciliació en la professió, l’aplicació de la clàusula rebus sic stantibus, la celebració del Dia Europeu de Mediació o la recent sentència del Tribunal Suprem que estableix que les despeses de taxació de les hipoteques els ha de pagar el banc, entre altres qüestions d’interés.
Però a més de l’espai setmanal en Capital Ràdio, en el canal de podcasts “Actualitat Advocacia” també pots escoltar entrevistes, rodes de premsa, esdeveniments… i tots aquells moments sonors que donen compte de l’actualitat de la professió.
Vols saber més? Accedeix a través del següent enllaç i subscriu-te al canal que tries: