Membres de la Junta de govern del ICAE es reuneixen amb el Jutge Degà dels Jutjats d’Elx

Membres de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Elx han mantingut una reunió en la seu col·legial amb el Jutge Degà dels Jutjats d’Elx, José Luis Casells Bonacho.

En la reunió s’han tractat temes d’interés per als professionals de l’advocacia com poder disposar de més espai per a la seu col·legial i per a l’oficina on es presta el Servei d’Orientació Jurídica, poder disposar de xarxa wifi en el palau de justícia i la necessitat de nous òrgans judicials.

Se li ha traslladat la conveniència d’establir un protocol d’actuació en el servei que presten els advocats quan estan de guàrdia en els Jutjats, la preocupació dels advocats per la vaga dels funcionaris, la necessitat de millora en el tracte als professionals de l’advocacia i la millora en la puntualitat en els assenyalaments.

També se li ha traslladat el treball que ve desenvolupant la nova Junta en matèria de formació jurídica especialitzada i de qualitat per als col·legiats. S’ha destacat la labor de les diferents Seccions en matèries jurídiques especialitzades ressaltant la gran participació de professionals en les seues activitats.

Pel Jutge Degà s’ha informat del treball de millora en el funcionament de l’Administració de Justícia a Elx, de la relació amb els professionals de l’advocacia i de la disposició a col·laborar amb el Col·legi d’Advocats per a millorar l’activitat professional i que es traduïsca en un millor servei als ciutadans.

Font: ICAE