Mercedes Alaya debat sobre Independència Judicial el 26 d’abril a València

A les 12:00 del matí del pròxim 26 d’abril, la ‘Independencia Judicial’ ix a debat a València de la mà de la jutge Mercedes Alaya. Serà en l’Hotel Las Arenas de València i a través de la reunió convocada pel Fòrum d’Opinió Cívic de la Comunitat Valenciana.

La titular del Jutjat d’Instrucció número 6 de Sevilla, coneguda per ser un referent en este aspecte, oferirà una xarrada-col·loqui entorn de la independència judicial. Posteriorment a la conferència, els assistents que així ho desitgen podran compartir una Comida-Coloquio amb la Jutgessa Mercedes Alaya en el Restaura’t El Balandret a les 14:30 hores.

El Fòrum d’Opinió Cívic de la Comunitat Valenciana va nàixer en 2005 després de la iniciativa de Juan Manuel Badenas (Catedràtic de Dret civil i exRector de la Universitat Internacional de València) i Vicente Montesinos (Empresari) . I l’objectiu que perseguixen és aconseguir un accés directe a aquelles persones que, a nivell nacional, influïxen en qüestions de màxim interés.

Així, doncs, a la trobada amb la jutge Alaya, s’espera la presència de representants dels col·legis professionals de València, de l’Advocacia, la magistratura, notaris i, com no, referents del món empresarial de la Comunitat Valenciana.

L’aforament a la trobada és limitat, si voleu participar i quedar-vos després en el menjar, només heu de fer la reserva al següent enllaç: http://forocivico.es