“Les penes en el nostre sistema jurídic”, pròxim curs del Cicle d’Especialització del Torn d’Ofici

en els cursos gratuïts d’accés/formació contínua per al torn d’ofici i l’assistència jurídica gratuïta, subvencionats per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. A aquest, es pot inscriure qualsevol advocat/a de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.

El curs serà impartit en format en línia per David Torres, Fiscal Degà de Coordinació de la Secció Territorial d’Alcoi de la Fiscalia d’Alacant, els pròxims 19 i 26 de març.

En la primera sessió, en la qual s’exposaran ‘Les penes en el nostre ordenament jurídic; introducció, classes, aplicació i càlcul’, la moderació serà a càrrec de Mª Dolores Alba, vicedegana del ICA d’Alcoi, mentre que el 26 de maig el ponent tLes pròximes dues setmanes es durà a terme el nou curs del Cicle d’Especialització per al Torn d’Ofici. “Les penes en el nostre sistema jurídic” és el títol de la formació organitzada per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia d’Alcoi al costat del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats.

Aquesta acció formativa s’emmarcaractarà ‘Les penes en el nostre ordenament jurídic; suspensió, mesures de seguretat i execució” i la moderadora serà Miracle Mengual, diputada tercera del ICA d’Alcoi.

PROGRAMA COMPLET

 

El CVCA expedirà un diploma d’assistència als qui hagen assistit almenys al 80% de les hores impartides. Posteriorment, els vídeos seran pujats a la web del Consell, podent ser visionats per qualsevol lletrat, inscrit o no prèviament en el curs.

La inscripció es pot realitzar a través del següent enllaç fins a dues hores abans del començament del curs.

INSCRIPCIÓ