Prenen possessió del seu càrrec dos nous consellers del CVCA

El Ple del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats va donar inici ahir amb la despedida a qui va ser la seua presidenta, a més de degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Elx i actualment consellera del Consell General de l’Advocacia Espanyola, Mª Carmen Pérez Cascales. El President del CVCA, Juan José Tortajada, li va fer entrega d’una placa agraint-li tot el treball fet en benefici de l’Advocacia valenciana. Era el moment de l’eixida del Consell del CVCA i Pérez Trenca’ls va aprofitar per a donar les gràcies a qui havien sigut els seus companys pel treball fet en benefici de l’Advocacia i per a encomiar-los a “seguir per este camí d’unió perquè és el que ens fa més forts a l’hora de defendre els interessos de l’advocacia i de la justicia”, va assegurar la consellera del CGAE.

A continuació, el President va cridar els dos nous consellers que prenien possessió del seu càrrec en el CVCA. En primer lloc, Pilar Colomer Garrido, Diputada 11a de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València i en segon lloc, Manuel Ramón Rives Fulleda, Diputat 2n de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Orihuela, als que els va imposar una medalla com nous membres del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats.

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats està compost per una Comissió Permanent en què s’inclouen els huit Degans de tots els Col·legis d’Advocats de la Comunitat Valenciana. Junt amb els degans, setze no degans conformen el Ple del CVCA. En total vint-i-quatre consellers que donen representativitat a l’Advocacia de la Comunitat Valenciana.