Pròxim curs del CVCA: “Estratègies processals en la proposició i pràctica en la declaració de l’investigat, testifical i perits. Prova anticipada i *preconstituida en els processos de violència de gènere”

Les activitats formatives organitzades pel Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA), amb la subvenció de la Conselleria de Justícia, continuen desenvolupant-se amb normalitat en els diferents Col·legis d’Advocats de la Comunitat Valenciana. Com a part d’aquest programa, demà 10 de novembre tindrà lloc la jornada “Estratègies processals en la proposició i pràctica en la declaració de l’investigat, testifical i perits. Prova anticipada i *preconstituida en els processos penals en matèria violència de gènere”, el termini d’inscripció del qual encara es manté obert per a aquells col·legiats i col·legiades que vulguen participar.

L’activitat formativa, organitzada en aquesta ocasió per Il·lustre Col·legi d’Advocats de Castelló, es desenvoluparà en horari de vesprada i estarà centrada en la ponència de la magistrada-jutge del Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Castelló, Inmaculada Gonell. Aquesta Jornada habilita per a accedir al Torn d’Ofici de Penal.

La sessió, totalment gratuïta per als col·legiats i col·legiades que formen part del CVCA, es retrasmitirá mitjançant la modalitat de webinar. Aquells interessats a inscriure’s poden fer-ho enviant un correu electrònic a inscripciones@icacs.com, indicant el nom, cognoms, número de col·legiat i adreça de correu per a remetre el dia de la celebració de la jornada al matí el ICACS l’enllaç de connexió i contrasenya d’accés als inscrits. Així mateix pots consultar tota la informació sobre l’activitat formativa fent clic ací, o bé accedint a la pàgina web de la Conselleria de Justícia.