Pròxim curs del CVCA: “Seminari virtual sobre les relacions, problemes i controvèrsies de l’actuació de l’advocat d’ofici i el justiciable”

Les activitats formatives organitzades pel Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA), amb la subvenció de la Conselleria de Justícia, continuen desenvolupant-se amb normalitat en els diferents Col·legis d’Advocats de la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, demà 5 de novembre tindrà lloc la jornada “Seminari virtual sobre les relacions, problemes i controvèrsies de l’actuació de l’advocat d’ofici i el justiciable. Normativa de la Llei d’Assistència Jurídica Gratuïta”, el termini d’inscripció de la qual encara es manté obert per a aquells col·legiats i col·legiades que vulguen participar.
L’activitat formativa, organitzada en aquesta ocasió per la Secció de Torn d’Ofici de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, estarà centrada en les intervencions dels ponents, la lletrada del departament del Torn d’Ofici, Rosa Belda; el criminòleg, Vicente Garrido; i la policia local de Buñol, títol d’expert Universitari en Investigació Criminal i Criminalística i monitora de defensa personal 2n Grau per la Federació de Lluita de la Comunitat Valenciana, Noelia Tamarit.
La sessió, totalment gratuïta per als col·legiats i col·legiades que formen part del CVCA, es retrasmitirá mitjançant la modalitat de webinar, en directe i amb la possibilitat de plantejar preguntes als ponents. Tota la informació sobre l’activitat formativa i el procés d’inscripció la pots trobar fent clic ací, o bé accedint a la pàgina web de la Conselleria de Justícia.