Pròxima Conferència dels Dilluns del CGAE: “Els contractes vinculats”

El Consell General de l’Advocacia Espanyola continua amb les seues activitats de formació en el marc de les denominades “Conferències dels Dilluns”. En aquesta ocasió, s’ha preparat una interessant ponència sota el títol: “Els contractes vinculats”. La sessió en línia, que tindrà lloc el pròxim dia 18 de gener entre les 16.30 a 18.00 hores. En la jornada formativa intervindran com a ponents, l’advocat i secretari de la junta de Govern del Col·legi de la. Advocacia de Barcelona, Jesús Sánchez García, i l’advocat, Eugenio Ribón Seisdedos.
La conferència serà retransmesa a través de Microsoft Teams per a ser seguida per tots els Consells, Col·legis i col·legiats i col·legiades que ho desitgen, a través de la pàgina web del Consell: www.formacionabogacia.es en la qual està habilitat un bàner amb un enllaç per a procedir a la inscripció de manera gratuïta.
Així mateix, també és possible inscriure’s a través de l’enllaç que us deixem a continuació, on es pot trobar tota la informació completa relativa a la conferència. Per a qualsevol problema tècnic que puga sorgir, pots dirigir-te al número de telèfon 91 150 10 03 o al correu soporte@formacionabogacia.es.