Sis nous professionals de l’advocacia s’incorporen al ICALI

La tresorera del ICALI presideix la nova Jura amb aforament restringit a causa de les mesures de seguretat sanitàries.
Sis nous lletrats i lletrades han jurat o promés el seu càrrec en l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia d’Alacant. L’acte s’ha celebrat amb aforament restringit, en compliment de les mesures de seguretat que exigeixen les autoritats sanitàries.
En aquesta ocasió, la solemne cerimònia ha sigut presidida per la tresorera del ICALI, Catalina Alcázar Soto, i han assistit a més el magistrat de l’Audiència Provincial d’Alacant, Javier Martínez Marfil; la sotssecretària de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors d’Alacant, Nieves Mira Pinos, i el secretari del ICALI, Álvaro Campos Jiménez.
La tresorera del ICALI ha subratllat el llarg camí recorregut pels jurandos fins a aquest moment i els ha recordat que la formació sempre serà contínua. Alcázar a més ha tingut unes paraules especials per als familiars dels lletrats i lletrades que realitzaven la seua Jura i ha explicat les mesures de seguretat que han obligat a celebrar una cerimònia “en la més estricta intimitat”.
Els nous lletrats i lletrats que han jurat el seu càrrec són: Sara María Ballester Climent, Pedro Brotons Bellot, Helena Alba Etayo Ortuño, Marcos Giménez Navarro, Ignacio Ortiz Azcarte i Fernando Rodes Vázquez.