Tarifa especial en l’aparcament de l’Umbracle per als advocats i advocades que acudisquen a la Ciutat de la Justícia

Els advocats/des pertanyents als Col·legis de l’Advocacia integrants del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA): Alcoi, Alacant, Alzira, Castelló, Elx, Orihuela, Sueca i València, poden beneficiar-se de la tarifa especial en l’aparcament de l’Umbracle en els seus desplaçaments a la Ciutat de la Justícia.

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats i la Ciutat dels Arts i els Cièncias, han renovat el Conveni de col·laboració que garanteix l’aplicació de condicions especials en el preu de l’aparcament conegut com Umbracle, situat dins del complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en l’Avinguda del Professor López Piñero, número 5.

La tarifa especial reduïda consisteix en 3 euros diaris, en horari de 8.00 a 17.00 hores, de dilluns a divendres laborables i els lletrats i lletrades hauran de presentar el carnet de col·legiat juntament amb el DNI del titular en el centre de control situat en el propi pàrquing, per a ser beneficiaris del descompte.

El Conveni té una vigència d’un any, amb l’objectiu de continuar prorrogant-lo en un futur per a poder continuar millorant la condicions dels professionals valencians de l’advocacia.