Tarifa especial en l’aparcament del Umbracle per als advocats/as que acudisquen a la Ciutat de la Justícia

Us recordem que tots els advocats i advocades pertanyents als Col·legis de l’Advocacia integrants del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA): Alcoi, Alacant, Alzira, Castelló, Elx, Oriola, Sueca i València, poden beneficiar-se de la tarifa especial en l’aparcament del Umbracle en els seus desplaçaments a la Ciutat de la Justícia.

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats i la Ciutat dels Arts i els Cièncias van renovar el conveni de col·laboració el març passat de 2023, amb una vigència d’un any, la qual cosa prorroga les condicions especials en el preu de l’aparcament conegut com Umbracle fins a març de 2024.

El pàrquing està situat dins del complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en l’Avinguda del Professor López Piñero, número 5.

La tarifa especial reduïda consisteix en 3,45 euros diaris, en horari de 8.00 a 17.00 hores, de dilluns a divendres laborables. Per a beneficiar-se d’aquesta tarifa, els lletrats i lletrades hauran de presentar el carnet de col·legiat juntament amb el DNI del titular en el centre de control situat en el propi pàrquing.

Aquest acord facilita a l’advocacia valenciana l’opció de poder aparcar el seu vehicle durant les visites a les instal·lacions de la Ciutat de la Justícia de València, podent fer front al gran problema que suposa l’aglomeració de vehicles que es produeix durant l’horari laboral i que no permet aparcar, amb la conseqüent pèrdua de temps en el dia a dia.