Torna el Cicle gratuït d’especialització del Torn d’ofici amb el primer curs sobre vehicles de mobilitat personal i ebike

Vuelve el Ciclo gratuito de especialización del Turno de oficio con el primer curso sobre vehículos de movilidad personal y ebike

El Cicle d’especialització del Torn d’ofici torna a partir de la setmana vinent amb un curs que tracta un tema de total actualitat. “Vehicles de mobilitat personal i ebike: sorgiment de noves formes de responsabilitat” és el títol del curs que obrirà aquest nou Cicle de formació i que tindrà lloc el pròxim 3 de maig, de 16:30H A 19:45H.

El Col·legi encarregat d’organitzar el curs és l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia d’Alcoi al costat del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats. Aquesta acció formativa s’emmarca en els cursos gratuïts d’accés/formació contínua per al torn d’ofici i l’assistència jurídica gratuïta, subvencionats per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. A aquest, es pot inscriure qualsevol advocat/a de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.

El curs serà impartit en format en línia per Laura Cristina Morell, Magistrada del Jutjat social núm. 4 de Castelló, delegada d’Igualtat en el territori del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana i Experta en l’àmbit del Dret penal, la Seguretat viària i el principi d’igualtat. La moderadora serà Mª Dolores Alba, advocada i vicedegana del ICA d’Alcoi.

Durant el mateix es tractaran conceptes bàsics com vmp, ebike, speedbike o vehicles de micromobilitat; legislació aplicable, responsabilitat civil, penal i administrativa.

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats expedirà diploma d’assistència als qui hagen assistit almenys al 80% de les hores impartides.

La inscripció es pot realitzar a través del següent enllaç fins a dues hores abans del començament del curs:

INSCRIPCIÓ

Es pot accedir al programa complet a través del següent enllaç:

PROGRAMA