Tradicional Quinzena Solidària de l’ICAV

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, celebra un any més, dins del seu Projecte de Responsabilitat Social Corporativa, la tradicional Quinzena Solidària. Una campanya en la qual es recull tot tipus de material per a destinar-ho a aquelles persones que es troben en situacions de major necessitat. Els articles donats es poden depositar fins al pròxim 3 de gener en els contendores col·locats en la seu l’ICAV (Plaza de Tetuan, 16) i en les instal·lacions de la Ciutat de la Justícia de València.

La Quinzena Solidària és una iniciativa de la Fundació ICAV que compta amb la participació de la Unió Professional de València, integrada per 38 col·legis professionals de la Comunitat, la qual cosa fa possible que tots ells també participen en la recol·lecta i el material recaptat siga encara major.

“Gràcies a la promoció i foment d’aquest tipus d’activitats l’advocacia valenciana pot complir amb la seua missió social, com a garant de l’accés a la justícia als ciutadans, ajudant en aquest cas a les persones més desfavorides”, afirma la diputada de la Junta de Govern de l’ICAV responsable de l’Àrea de Responsabilitat Social Corporativa i patrona de la Fundació ICAV, Pilar Colomer.

Tot el material recollit durant la Quinzena Solidària es distribueix entre les diverses associacions i organitzacions sense ànim de lucre que participen en la campanya, com són la Fundació José María Haro-Intra Càritas, el Banc d’Aliments de València, l’Associació Valenciana de la Caritat, l’Associació Síndrome de Ángelman i Creu Roja Espanyola

La campanya recol·lecta diversos productes en funció de les necessitats de cada associació, tals com dispositius mòbils i tablets usades, roba i calçat usat, sempre que es trobe en bon estat, productes d’higiene infantil, aliments no peribles o alimentació infantil.

Fins al dijous 3 de gener es podran depositar i donar els citats articles tant en la seu l’ICAV, situada en la Plaça Tetuan, com en les instal·lacions de la Ciutat de la Justícia de València.

Relació de productes per a donar:

1.- FUNDACIÓ JOSÉ MARÍA HARO-INTRA CÀRITAS: ROBA I CALÇAT USAT EN BON ESTAT.

2.-BANC D’ALIMENTS DE VALÈNCIA: ALIMENTS NO PERIBLES.

3.- ASSOCIACIÓ VALENCIANA DE CARIDAD: PRODUCTES D’HIGIENE INFANTIL I BOLQUERS (BOLQUERS, TOALLISTAS HUMIDES, SABÓ PER A BANY, XAMPÚ, CREMA HIDRATANT, COLÒNIA INFANTIL, CREMA BOLQUER ANTI-IRRITACIÓ, ESPONJITA DE BANY, PINTA I RASPALL PER A BEBÉ.

4.- ASSOCIACIÓ SÍNDROME DE ÁNGELMAN: DISPOSITIUS MÒBILS USATS, TELÈFONS MÒBILS USATS I TAULETES USADES.

5.- CREU ROJA: PRODUCTES D’ALIMENTACIÓ INFANTIL I SIMILARS (BOLQUERS, LLET INFANTIL (TIPUS 1 I 2), FARINETES DE CEREALS, POTETS (CARN, PEIX, VERDURA, FRUITES O COMBINATS, GALETES, SUC, YOGHURT (NO FRED), BIBERÓ, CULLERA (BEBÉ), XUPLÓ).