València acollirà aquest mes l’II Congrés de la Federació Valenciana de l’Advocacia Jove

Divendres que ve 31 de maig el Col·legi d’Advocats de València (ICAV) acollirà la segona edició del Congrés de la Federació Valenciana de l’Advocacia Jove, presentat sota el títol ‘L’advocacia jove davant la violència de gènere. Problemes i solucions”. La trobada, que està organitzat per les Agrupacions de Joves Advocats de València, Castelló, Alacant, Alcoi, Sueca, Alzira i Elx, acostarà al llarg de dos dies, i a través de diferents ponències, la perspectiva de gènere en l’àmbit judicial.

El Congrés donarà començament a les 19 hores del divendres amb la benvinguda i respectiva obertura. L’acte inaugural comptarà amb la presència de Sara Moreno Navarro, presidenta de la Federació Valenciana de l’Advocacia Jove, i dels President/as de totes les Agrupacions que conformen la Federació Valenciana de l’Advocacia Jove.

Entre els ponents convidats a aquesta cita, destaquen Enrique Ortolá Icardo i Florencio Esquerre Calpe (Jutge titular del Jutjat penal núm. 2 de València i Jutge titular del Jutjat de Menors núm. 3 de València, respectivament), Consuelo Benavente Palop (Fiscal delegada de la secció de Menors de la Fiscalia Provincial de València) i Rosa María Guiralt Martínez (Fiscal delegada de Violència sobre la Dona en la Fiscalia Provincial de València), entre altres.

Després de la celebració de totes les ponències està prevista un sopar en el Restaurant Entrevins de València el dissabte a les 22 hores, que té un cost addicional a l’assistència al congrés de 39 euros per comensal (es requereix elecció del segon plat i comunicació a AJA València: ajavalencia@icav.es juntament amb justificant depago del sopar).

Per a tots aquells que estiguen interessats a assistir al Congrés poden realitzar la seua inscripció a través de la pàgina web de l’ICAV www.icav.es fins al dia 27 de maig a les 14 hores. L’assistència té un cost de 60 euros. Pots consultar el programat complet del Congrés fent clic en el següent enllaç:

CONGRÉS FEDERACIÓ VALENCIANA AJAV