XII Congrés Nacional de l’Advocacia Espanyola

XII Congrés Nacional de l’Advocacia Espanyola

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats ha estat present en la reunió de responsables de Comunicació organitzat hui mateix pel Consell General de l’Advocacia Espanyola, en el que s’ha tractat com a tema principal el pròxim Congrés Nacional de l’Advocacia Espanyola que tindrà lloc a Valladolid en 2019.

En un moment de grans canvis per a molts sectors professionals, entre ells el de l’Advocacia, este Congrés pretén ser una oportunitat única per a saber com exercir millor hui l’Advocacia, però també com exercir-la en els pròxims anys.

Les àrees temàtiques que comprendrà el XII Congrés Nacional de l’Advocacia Espanyola són: les transformacions tecnològiques i socials, la defensa de les llibertats i dels drets, la regulació professional i supervisió, les noves pràctiques professionals, l’Advocacia emprenedora i la gestió eficaç dels despatxos.

“El Congrés, tindrà lloc els dies 9 a 11 de maig a Valladolid davall el lema “Vam ser Present. Som futur” Vos anirem informant de tot el que succeïsca sobre tan important esdeveniment.

#AbogacíaTransforma2019