Adeu, Don Vicente

D.E.P. Vicente Ferri Ferrando Ilustre Colegio de Abogados de Sueca

En la freda matinada del 24 de gener ha mort el que durant vint anys (1987-2007) va ser el Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca, Excel·lentíssim Sr. Sr. Vicente Ferri Ferrando. Una trista notícia per a aquest xicotet Col·legi que és el nostre, al qual tenia un gran afecte i del qual no s’ha desvinculat mai, prestant la seua ajuda o experiència quan se li sol·licitava i assistint, sempre que la salut li ho va permetre, a tots els actes institucionals organitzats.

Vicente Ferri Ferrando va començar la seua marxa professional com a funcionari de l’Administració de Justícia i va treballar en l’Audiència Provincial València, temps que va aprofitar per a obtindre la Llicenciatura en Dret. A principis dels anys 80 va decidir fer el pas i iniciar la seua marxa en la noble professió d’advocat, professió que ha continuat exercint fins pràcticament el moment de la seua defunció, perquè el seu era vocació.

L’any 1987 passa a ocupar el càrrec de Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca fins a l’any 2007. En la seua etapa com a Degà el Col·legi experimenta un gran creixement i s’adapta en el seu funcionament als nous temps.

Vocació i treball al servei de l’advocacia com a professional i al capdavant de la institució i, en totes dues tasques ha sigut un digne representant i un treballador incansable. Persona senzilla i afable, de tracte fàcil, respectuós i correcte, un excel·lent advocat i una millor persona. Molt volgut i benvolgut pels qui vam tindre el plaer de conéixer-lo i tractar-lo. Aquesta dedicació va tindre el seu merescut reconeixement amb el lliurament, de mans de qui en aquell moment presidia el CGAE Sr. Carlos Carnicer, de la Creu al Mèrit en el Servei a l’Advocacia. Que la terra el siga lleu.

Fdo: l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca