Anàlisi de la nova Llei de Protecció a la infància i l’adolescència enfront de la violència en el pròxim curs del Cicle d’especialització per al TO del CVCA

El Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici, organitzat pel Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA), continua amb el seu programa d’activitats formatives. En aquesta ocasió, serà l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València (ICAV), el que acollirà aquesta vesprada el “Curs autonòmic sobre la nova Llei orgànica de Protecció Integral a la Infància i l’Adolescència enfront de la Violència (L.O 8/2021)”, que serà inaugurat per la presidenta del CVCA, Ángela Coquillat, des de la sala d’actes de l’ICAV.
La sessió formativa se centrarà en abordar qüestions relacionades amb la matèria central, com la Convenció dels Drets del Xiquet i els seus Protocols Facultatius; les Observacions generals del Comité dels Drets del Xiquet que fonamenten l’EL 8/2021, i la seua aplicació a Espanya; així com les principals reformes d’aquesta Llei en l’àmbit penal i les modificacions que han suposat en matèria civil. La inscripció per a participar en el curs és totalment gratuïta, ja que aquestes accions formatives compten amb la subvenció per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.
L’activitat està dividida en dues jornades que s’impartiran, tant de manera presencial, com en streaming, al llarg d’aquesta setmana, sent la segona i última sessió el dijous 16 de setembre, també en horari de vesprada.
Els cursos del Cicle d’especialització per a l’advocacia, d’accés i formació contínua per al Torn d’Ofici i l’assistència jurídica gratuïta, estan dirigits a qualsevol advocat o advocada de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.
Si estàs interessat a participar, fes clic en l’enllaç que us deixem a continuació, on pots consultar programa complet i realitzar la teua inscripció gratuïta amb uns senzills passos: