Benidorm acollirà el 5é Congrés Professional del Mediterrani el mes vinent de novembre

El 5é Congrés Professional del Mediterrani, organitzat per Col·legis d’Advocats d’Alacant, Múrcia, València i Castelló i els Col·legis d’Economistes d’Alacant, Castelló, Múrcia i València, se celebrarà per cinqué any consecutiu el mes vinent de novembre. La cita tindrà lloc els dies 11 i 12 de novembre en el Barceló Àsia Gardens Hotel & Thai Spa de Finestrat (Alacant). Les inscripcions per a assistir ja es troben obertes en la pàgina web de l’esdeveniment.
El simposi #CPM2021 té com a finalitat principal mostrar els avanços en matèria concursal a través de la participació de ponents de gran professionalitat i rellevància que abordaran, al llarg de les dues jornades, les diferents àrees d’objecte del congrés. En aquest sentit, es tractaran tant les novetats jurisprudencials en matèria societària i concursal, com el Benefici d’Exoneració del Passiu Insatisfet, o la venda de la unitat productiva i les perspectives de canvi normatius amb l’esperada transposició de directives i altres reformes, entre altres matèries.
L’edició d’enguany es planteja de manera presencial, dins de totes les mesures de prevenció i seguretat enfront de la COVID-19. Aquells interessats a assistir al Congrés poden realitzar ja la seua inscripció i consultar el programa complet accedint a través de l’enllaç que us deixem a continuació: