El Col·legi d’Advocats d’Alzira celebra la Jura dels nous lletrats de 2022

El divendres 25 de novembre el degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alzira, Agustín Ferrer,  i la Junta de Govern van rebre la presidenta del Consell General de l’Advocacia Espanyola, Victòria Ortega, qui es va desplaçar a la ciutat d’Alzira per a presidir l’acte de la Jura de Nous Lletrats, que va tindre lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament. Abans de la celebració de l’acte, l’alcalde d’Alzira, Diego Gomez, va rebre en el Saló Noble a la presidenta del CGAE i al degà amb la seua Junta de Govern de l’ICA ALZIRA, on Victòria Ortega va firmar en el llibre d’Honor de l’Ajuntament.

L’acte va començar amb l’homenatge als lletrats que feien 25 anys en l’exercici de la professió. A continuació els nous lletrats de la promoció COVID, -com ells es van definir-, van jurar davant del Llibre de la Constitució “Exercir bé i fidelment l’exercici de la professió d’advocat”.

El moment més emotiu de l’acte es va donar quan la presidenta del Consell General de l’Advocacia Espanyola va fer entrega al degà honorífic del Col·legi d’Advocats d’Alzira, Antonio Llacer, la Creu de San Raimundo de Peñafort, en reconeixement per tots els seus mèrits professionals. El Laudatio se’l van fer el seu nebot, Evaristo Soler, i la seua companya de despatx, Clara Real, membres d’esta Junta de Govern, que van demostrar amb les seues paraules el merescut atorgament d’esta distingida creu.

Una vegada imposada la Creu de San Raimundo de Peñafort, les autoritats convidades van tindre unes boniques paraules per als nous advocats, i van lloar la labor professional i personal d’Antonio Llacer. L’acte el va tancar la presidenta del Consell General de l’Advocacia Espanyola.