Conferència dels Dilluns del CGAE: “Anàlisi de la Sentència del TJUE de 16 de juliol de 2020 sobre despeses hipotecàries, comissió d’obertura i costes judicials”

El Consell General de l’Advocacia Espanyola torna amb el seu tradicional programa de les “Conferències dels Dilluns”, a través de les quals s’espera donar resposta a les necessitats dels professionals en matèria de formació. En aquesta ocasió, el programa arranca amb una interessant ponència que es presenta sota el títol: “Anàlisi de la Sentència del TJUE de 16 de juliol de 2020 sobre despeses hipotecàries, comissió d’obertura i costes judicials”. La sessió online tindrà lloc el pròxim dia 7 de setembre entre les 16.30 a 18.30 h.
Aquesta primera sessió formativa serà inaugurada per la presidenta del CGAE, Victoria Ortega, i comptarà amb les intervencions del catedràtic de Dret Civil de la Universitat de Castella‐La Manxa, Pascual Martínez; la magistrada del Jutjat del Mercantil número 3 de Palma, Margarita Poveda; el magistrat de l’Audiència Provincial de Bilbao, Edmundo Rodríguez; i la professora de Dret Civil de la Universitat Oberta de Catalunya i vocal de la Subcomissió de Dret de la Competència i Defensa dels consumidors del CGAE, Rosana Pérez.
La jornada serà retransmesa a través de Microsoft Teams per a ser seguida per tots els Consells, Col·legis i col·legiats i col·legiades que ho desitgen, a través de la pàgina web del Consell: www.formacionabogacia.es en la qual està habilitat un bàner amb un enllaç per a procedir a la inscripció de manera gratuïta. Així mateix, també és possible inscriure’s a través de l’enllaç que us deixem a continuació, on es pot trobar tota la informació completa relativa a la conferència. Per a qualsevol problema tècnic que puga sorgir, pots dirigir-te al número de telèfon 91 150 10 03 o al correu soporte@formacionabogacia.es.