Continua l’especialització del Torn d’Ofici amb el curs “Advocant per la justícia restaurativa”

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Elx (ICAE) acollirà el pròxim curs emmarcat dins del Cicle d’Especialització del Torn d’Ofici. En aquesta ocasió s’abordarà la qüestió “Advocant per la justícia restaurativa” i tindrà lloc els pròxims 19 i 20 de juny. Igual que en cursos anteriors d’aquest Cicle d’Especialització del Torn d’Ofici, l’organització s’ha dut a terme conjuntament amb el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats.

Aquesta acció formativa s’emmarca en els cursos gratuïts d’accés/formació contínua per al torn d’ofici i l’assistència jurídica gratuïta, subvencionats per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. A més, cal destacar que l’accés a aquestes formacions es troba obert a qualsevol advocat/a de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.

El curs s’impartirà en format en línia en horari de 17 a 20h en la primera sessió del 19 de juny i de 17.00 a 18:30h el dia 20.

La primera jornada serà inaugurada per Mª Teresa Sempere, diputada 2a de la Junta de govern del ICAE, que donarà pas al primer mòdul del curs “La justícia restaurativa com a paradigma de justícia”. En aquesta sessió es comptarà amb ponents amb una destacada trajectòria professional com Carmen Guil, Magistrada de l’Audiència Provincial de Barcelona i presidenta de GEMME Espanya (Grup Europeu de Magistrats per la Mediació), Carmen Marín, directora de la Unitat de Mediació intrajudicial de Múrcia, i com moderadora, Mª Dolores Martínez, Presidenta del CEMICAE.

El 20 de juny, el segon mòdul es vertebrarà entorn de “L’advocat en la mediació penal”, amb la ponent Silvia Barona, Catedràtica de Dret Processal de la Universitat de València i el moderador Francisco José Argilés, secretari del CEMICAE.

En definitiva, es comptarà amb grans experts en la matèria que posaran sobre la taula les claus per a aprofundir en el tema del curs en qüestió.

Pots consultar el programa complet ací:

Programa Complet

El CVCA expedirà un diploma d’assistència als qui hagen assistit almenys al 80% de les hores impartides. Posteriorment, els vídeos seran pujats a la web del Consell, podent ser visionats per qualsevol lletrat, inscrit o no prèviament en el curs.

La inscripció en línia (limitada a 3000 assistents acceptats per ordre d’inscripció) estarà oberta fins a dues hores abans del començament del curs. Pots accedir a ella ací:

Inscripció En línia