El CGAE publica les ‘Conferencias de los lunes’ del primer trimestre de 2022

El pròxim dia 17 donaran començament les ‘Conferencias de los lunes’ del Consell General de l’Advocacia Espanyola, iniciant així un nou cicle de seminaris. Estes accions formatives es troben dins de les Mesures del Pla Horitzó 2024, ‘Una advocacia confiable i preparada’ i tenen lloc en horari de vesprada de manera online. L’assistència presencial s’anirà valorant depenent de l’avanç de la situació sanitària. Fes una ullada al llistat que vos deixem a continuació per a conéixer les temàtiques principals.

Les tres primeres conferències seran els dilluns 17, 24 i 31 i tractaran ‘Cuestiones actuals sobre l’acció civil en el procés penal (prescripció, prova, legitimació i altres)’, ‘La taxació de costas’, ‘El Règim jurídic de menors després de la reforma del Reglament d’Estrangeria pel RD 903/2021’, respectivament. En els dilluns de febrer es tractarà ‘La Plusvàlua municipal’, ‘Derecho deportivo-La nova Llei antidopaje’, ‘Herramienta de control de costos per a despatxos d’abogads’ i ‘El càrtel de coches’. A més, hi haurà tres conferències extra els dimarts 8,15 i 22 de febrer que se centraran en ‘Especial Llei de Propietat Horizontal’.

Per la seua banda, els dilluns de març tindran lloc els seminaris de ‘Posibles delictes en què pot incórrer l’advocat en l’exercici profesional’, ‘Las noves formes de treball a Europa. Impacte del teletreball en la intimitat, la conciliació i la desconnexió digital’, ‘La caducitat en el procediment sancionador’ i ‘Segona Oportunitat’. Vos anirem informant conforme es vagen publicant els cursos per a realitzar les inscripcions corresponents a través de la web del CGAE: https://www.abogacia.es