El CVCA abordarà en el seu pròxim curs online el futur del nou model de Justícia

El pròxim 1 de juny, el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA), impartirà el quart dels cursos d’especialització per a advocats, d’accés i formació contínua per al Torn d’Ofici i l’assistència jurídica gratuïta, previstos en el seu calendari per a 2021.
En aquesta ocasió, es tracta d’una activitat formativa en la qual s’analitzarà, des de diferents perspectives, el model de justícia actual i cap a on avança de cara al futur. Aquesta formació té caràcter gratuït i està composta per un total de cinc jornades que s’aniran desenvolupant al llarg de la primera quinzena del mes de juny.
El curs, que porta per nom ‘L’Advocacia: cap a un nou model de Justícia’, arrancarà el dimarts dia 1 de juny a les 16.30 hores en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Elx i es retransmetrà de manera en línia, estant obert per a qualsevol advocat o advocada de la Comunitat Valenciana adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.
La primera de les sessions serà a càrrec de l’advocat especialitzat en Dret Penal i director del Centre de Mediació del Col·legi d’Advocats de Madrid, Fernando Bejerano Guerra, qui parlarà sobre els mètodes alternatius en la resolució de conflictes i de les diferents qüestions que afecten la pràctica de l’advocacia en el segle XXI. La trobada serà inaugurada pel degà del ICAE, Vicente Pascual Pascual, i estarà moderat per la diputada 2a de la Junta de Govern del ICAE, Rosa María López Coca.

Si estàs interessat a inscriure’t pots fer-ho fent clic en el següent enllace

INSCRIPCIÓ CURS L’ADVOCACIA CAP A UN NOU MODEL DE JUSTÍCIA