El CVCA rep el pagament per als advocats del Torn d’Ofici corresponent al primer bimestre de 2018

En el dia de hui, el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats ha fet les transferència als Col·legis d’Advocats de la Comunitat, de les quantitats relatives al servici de Torn d’Ofici. Esta quantitat es destinarà al pagament als advocats del Torn d’Ofici, corresponent al primer bimestre del 2018. El total ascendix a 3.374.746,29 euros.

Es tracta de l’import que cobraran els lletrats que fan possible el funcionament dels servicis d’orientació jurídica i de torn d’ofici.

Com sempre, l’Advocacia de la Comunitat Valenciana torna a aprofitar l’ocasió per a llançar la seua reivindicació prioritària, d’acord amb el Consell General de l’Advocacia Espanyola, de la necessitat d’aconseguir una prestació digna i un pagament puntual per als lletrats de Torn d’Ofici.

En este sentit, el President del CVCA, Juan José Tortajada, en representació dels huit col·legis d’advocats de la Comunitat Valenciana, es tornarà a reunir amb la Consellera de Justícia, Gabriela Brau, dimarts que ve, 5 de juny.

Recordem que el passat 14 de maig, Tortajada ja es va reunir amb la Consellera de Justícia per a reiterar-li la insuficiència del finançament del Servici prestat pels Col·legis i l’existència de nombroses actuacions dels Advocats del Torn d’Ofici, no retribuïdes.

Brau va prendre nota de les demandes i es va comprometre a esta reunió posterior en què esperem que s’abordaran en profunditat estes i altres qüestions, recordant que la intenció del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats sempre ha sigut i serà la de la defensa dels interessos de l’advocacia de la Comunitat Valenciana i dels ciutadans.